Koření

Kdo by neznal koření s názvem bobkový list. Využívá se hlavně k dodání té správné vůně hovězímu nebo vepřovému masu. Jeho oficiální název je ale vavřín, což je strom dosahující převratné výšky.
Bobkový list, který se tradičně využívá k přípravě mnoha jídel, můžeme najít růst na stromu s názvem vavřín. Ten je nejvíce pěstován v Turecku a Řecku, kde je součástí tamější kuchyně. Používá se k aromatizaci různých omáček, dresinků či olejů a také pod pečené maso. Toto koření se můžeme najít v čerstvé i sušené formě. Podporuje chuť k jídlu a trávení. U diabetů pomáhá snížit hladinu cukru v krvi, pokud je ve formě vyluhovaného čerstvého čaje.

Bobkový list

Dopřejte svému masu jedinečnou chuť a aroma díky bobkovému listu, jedinečnému koření, které ve své kuchyni oceníte.

Koření
5 (100%)1